PÂINEA ARTIZANALĂ – CE ESTE, CUM SE PREPARĂ ȘI CE AROME POȚI OBȚINE

384 VIZUALIZARI

Pâinea artizanală este o pâine pregătită manual de către brutari, cu o textură mult mai pufoasă, un gust mai intens și un timp de preparare mai mare decât cel pentru pâinea obișnuită. Cererea de pâine artizanală crește pe zi ce trece. Cu toate acestea, există brutării care nu știu cum se prepară acest tip de pâine.

Cum pregătim pâine artizanală?

Vești bune! Cu amestecul Eka Prestige Artizan 3 în 1 de la Pakmaya, poți prepara mult mai ușor pâine artizanală delicioasă și de calitate. Datorită compoziției cu maia, poți obține ușor aroma specifică pâinii artizanale. În plus, Eka Prestige Artizan 3 în 1 scurtează considerabil timpul de preparare a pâinii artizanale, rezultatul fiind același ca cel al pâinii tradiționale.

Ce arome sunt mai potrivite pentru pâinea artizanală?

Pâinea artizanală este un curcubeu pe cerul gurii datorită prospețimii și texturii moi, combinate cu gusturi diferite.

Cafea și ciocolată

Poți diversifica pâinea artizanală cu ingrediente precum cafeaua și ciocolata. Aceste arome vor fi binevenit la micul dejun și la desert.

Nuci, alune și migdale

Pâinea artizanală merge de minune cu nuci uscate. Iar pe lângă acestea, poți adăuga alune și migdale în aluat.

Semințe de in

Semințele de in sunt o variantă gustoasă pentru pâinea artizanală. Pe lângă gust, acestea oferă și un aspect aparte.