O NOUĂ SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU COZONACI NATURALI

909 VIZUALIZARI

Noi produse profesionale pentru cozonaci

Tendința clienților de a se orienta din ce în ce mai mult către o alimentație mai naturală și către produse cu etichetă curată ne-a determinat să dezvoltăm anul acesta o soluție completă pentru cozonaci naturali.

Cozopak Master și Umplutura Naturală cu 25% nucă sunt noile produse Pakmaya pentru aluaturi profesionale. Fără aditivi sau conservanți artificiali, acestea sunt alegerea de încredere pentru a vă surprinde clienții.

Promoții de Crăciun pentru clienții Pakmaya

Așa cum v-am obișnuit, Pakmaya este alături de clienții săi în fiecare Crăciun cu promoții adaptate nevoilor fiecăruia. Astfel, gama de premixuri pentru cozonac cu diverse arome (vanilie, lămâie, panettone, rom și vanilie, citrice, unt) și gama de umpluturi cu conținut ridicat de nucă (25 – 40%) sunt disponibile la prețuri speciale. Pentru mai multe detalii, contactați distribuitorii Pakmaya din zona dumneavoastră.

De 25 de ani creștem împreună – noua campanie Pakmaya Profesional

Anul acesta sărbătorim 25 de ani de Pakmaya alături de partenerii care ne-au fost aproape pe acest drum. Cu această ocazie, vrem să cunoaștem nevoile dumneavoastră și să continuăm să creștem împreună. Dacă dețineți sau lucrați într-o brutărie, cofetărie sau patiserie, vă puteți înscrie în campania noastră până pe 10 decembrie. Puteți câștiga un voucher cadou de 2.500 lei pentru dumneavoastră și premii pentru întreaga companie – discount de 25% la produsele Pakmaya timp de un an și 25 de ore de consultanță din partea specialiștilor noștri.

Mai multe detalii pe: www.pakmayaprofesional.ro/25ani