PAKMAYA MARCHEAZĂ 25 DE ANI DE ACTIVITATE PRINTR-O CAMPANIE ANIVERSARĂ

173 VIZUALIZARI

Din 1994, Rompak activează pe piața din România prin fabrica Pakmaya de la Pașcani. Afacerea a crescut treptat cu ajutorul unei echipe la care ni s-au alăturat constant noi colegi, ajungând astfel la peste 200 de angajați în prezent. Azi, la 25 de ani de activitate, primim recunoașterea Best Buy pentru drojdia cu cel mai bun raport calitate – preț pe piața românească, meritul fiind, fără îndoială, al întregii echipe.

Echipa Pakmaya – o echipă cu valori bine definite

La 25 de ani de Pakmaya, știm că progresul înseamnă o echipă puternică și stabilă, că scopul comun este cel care o unește și o motivează și că lucrurile merg mai bine atunci când echipa devine a doua familie.

Echipa din care facem parte și valorile sale sunt esențiale pentru a crește împreună și pentru a dezvolta o afacere de succes.La Pakmaya, determinarea, spiritul de echipă și loialitatea sunt cele care ne ghidează zilnic spre atingerea obiectivelor. Iar pentru că un business de succes stă în oamenii lui, vrem să te cunoaștem pe tine și echipa ta!

De 25 de ani creștem împreună – noua campanie Pakmaya Profesional

Pentru a marca momentul aniversar, ne propunem să sărbătorim alături de partenerii care ne-au fost aproape pe acest drum. Astfel, vrem să fim aproape de voi, să vă cunoaștem nevoile și să continuăm să creștem împreună.

Dacă deții sau lucrezi într-o brutărie, cofetărie sau patiserie, înscrie-te până pe 10 decembrie în campania noastră, încărcând o fotografie de echipă și menționând valoarea care vă definește. Poți câștiga un voucher cadou de 2.500 lei pentru tine, iar pentru întreaga companie un discount de 25% la produsele Pakmaya timp de un an și 25 de ore de consultanță din partea specialiștilor noștri. Află mai multe despre campanie și înscrie-te aici!