RUMENIȚA – CU MAIA DE SECARĂ, PROSPEȚIME 100% NATURALĂ

749 VIZUALIZARI

Vrei să le oferi clienților tăi o pâine 100% naturală, sănătoasă și echilibrată? Pakmaya a introdus pe piață premixul de panificație Rumenița, în care ai tot ce îți trebuie, de la amestecul de ingrediente bine dozat până la ambalaje pentru desfacere către clientul final.

Rumenița este disponibilă în trei variante: pentru pâine cu făină graham, cu făină de secară sau pâine cu semințe și cereale.  Este un produs 100% natural, fără aditivi alimentari, iar ingredientele folosite asigură prospețime pe o durată de până la 7 zile.

Rumenița cu făină de secară are un gust autentic, iar maiaua deshidratată de secară și făină de malț din secară îi asigură aciditate mărită. Conține cu 20%  mai puține calorii și are un aport de carbohidrați cu 10% mai mic față de pâinea albă de grâu, fiind potrivită persoanelor atente la dietă. Conținutului ridicat și variat de ingrediente din secară (55%) vitalizează și fortifică întregul organism, oferind o senzație sporită de sațietate. Din toate aceste motive, este o pâine recomandată sandvici-ului de fiecare zi, asigurând energie și vitalitate de dimineața până seara.

Rumenița cu făină graham are un conținut de făină integrală de până la 60%, care asigură de trei ori mai multe fibre decât pâinea albă obținută prin rețeta clasică. Maiaua deshidratată de secară și faină de malț de secară oferă atât un gust autentic cât și o aciditate mărită. Organismul primește un aport mai mare de vitamine și minerale și unul mai mic de calorii, iar tranzitul intestinal este favorizat. Rumenița cu făină graham este o pâine naturală și echilibrată, potrivită atât pentru adulți cât și pentru copii în orice moment al zilei

Rumenița cu semințe și cereale asigură un aport de grăsimi de patru ori mai mare decât pâine albă pregătită după rețeta clasică. În plus, oferă de două ori mai multe fibre, ceea ce ajută la o digestie bună. Iar conținutul de carbohidrați, 20 % mai mic decât al pâinii albe, asigură o dietă echilibrată celor interesați de un stil de viață activ și sănătos. Rumenița cu semințe și cereale asigură forță și energie pentru întreaga zi mai ales în condiții de efort fizic prelungit. Datorită cantității mari de fibre speciale, aduce un aport suplimentar de energie, ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Dacă vrei să fii sigur că le oferi clienților o pâine 100% naturală, sănătoasă, cu gust aparte și conținut ridicat de vitamine, premixul de panificație Rumenița este soluția recomandată de specialiștii Pakmaya. Mixul de ingrediente bine dozat îi asigură prospețime și gust aparte, fiind potrivită atât pentru alimentația adulților cât și a copiilor.

Pentru a obține o pâine apreciată și căutată de clienții tăi, îți recomandăm să utilizezi făină albă de grâu 650 și drojdie proaspătă Pakmaya. După malaxare (6 minute viteză mare, 4 minute viteză mică), se recomandă 15 minute de odihnă a amestecului. Pentru un rezultat optrim, predospirea trebuie să fie de 15 minute, iar dospirea de 50 de minute, la o temperatură de 35 de grade Celsius. După modelarea, franzela se coace timp de 30 de minute la 230 grade Celsius (pentru 500 g de pâine). Felierea și ambalarea sunt etapa finală, după care pâine este numai bună pentru a ajunge pe masa clienților tăi.

Specialiștii Pakmaya au pregătit mai mult decât un premix de panificație: Rumenița este un produs sănătos și curat, este alegerea corectă a celor caută un stil de viață sănătos. Alegând Rumenița pentru afacerea ta, le oferi clienților o pâine de calitate, în care se regăsesc prospețimea și gustul autentic de acasă.