BAGHETĂ CU SEMINȚE 300g

185 VIZUALIZARI | 12 luni în urmă | Categorie: Pâine Rețete Post
BAGHETĂ CU SEMINȚE 300g
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

7 Kg făină albă de grâu 650
5500 l apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

MOD DE PREPARARE

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 5-10 minute.
Divizare: 370g aluat pentru o pâine de 300g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: baghetă.
Dospire finală: 50-60 minute la o temperatură de 32-35°C și 75% umiditate.
La scoaterea din dospitor suprafața baghetelor se presară cu făină și se cresteză adânc.
Coacere: la o temperatură de 240-250°C, timp de 18-20 minute.
Următoarea rețetă
>