BAGHETE CU FĂINĂ DE SECARĂ, CIREȘE ȘI FULGI DE CIOCOLATĂ

112 VIZUALIZARI | 2021-02-15 3:53:21 | Categorie: Alte Aluaturi Desert
BAGHETE CU FĂINĂ DE SECARĂ, CIREȘE ȘI FULGI DE CIOCOLATĂ
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

10 Kg făină de grâu
170 g sare
6 - 6,5 l apă
500 g cireșe din compot scurse
500 g ciocolată amară
500 g nuci

MOD DE PREPARARE

Mixează ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și 4 minute la viteză mare.
Adaugă cireșele, miezul de nucă și ciocolata.
Lasă la odihnă timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit.
Lasă aluatul la predospit pentru 15 minute și ulterior modelează baghetele.
Lasă aluatul la dospit 50-55 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace baghetele în cuptor la 240°C timp de 20 - 25 minute.
Următoarea rețetă
>