Brownie cheesecake

219 VIZUALIZARI | 2019-07-15 12:41:19 | Categorie: Desert
Brownie cheesecake
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

125 ml apă*
75 ml ulei
1/2 cană nuci
1 buc ou
25 g smântână lichidă neîndulcită
1 Kg brânză cremoasă
150 g unt topit
250 g zahăr tos
25 g făină
4 buc ouă
150 g jeleu zmeură

MOD DE PREPARARE

Adaugati în bolul unui mixer 500 g mix negresă Pakmaya, un ou, 75 ml ulei și 125 ml apă.
Amestecati ingredientele cu telul timp de 4 minute la viteză mare.
Turnati compoziția într-un vas rotund de 24 cm și adaugati nucile.
Puneti compoziția la cuptor la 130 grade timp de 10 – 12 minute.
Într-un vas, amestecati 25 g amidon Pakmaya cu 150 g unt topit, 25 g făină, 5 g zahăr vanilinat și coajă de lămâie.
Intr-un alt vas amestecati ou 4 ouă și 250 g zahăr tos.
Amestecati într-un alt vas brânza cremoasă cu smântâna lichidă neîndulcită.
Puneti impreuna cele trei compozitii din cele trei boluri si amestecati-le.
Adaugati peste blatul copt in prealabil.
Puneti la cuptor la 170 grade timp de 60 – 70 minute.
Într-un vas , amestecati cele 150 g jeleu zmeură cu 150 g cremă cu gust intens de fructe de pădure Pakmaya.
Se adaugă amestecul cheesecake-ului.
Următoarea rețetă
>