Cozonac

400 VIZUALIZARI | 11 luni în urmă | Categorie: Alte Aluaturi
Cozonac
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru aluat:

10 Kg faină albă de grâu 650
1 Kg margarină pentru aluat (67% grăsime)
1 Kg Cozopak Max Fresh
2 Kg zahăr
5 l apă

Pentru umplutură:

8 Kg Premix Umplutură Naturală cu 25% nucă
3 - 3,5 l apă

MOD DE PREPARARE

Malaxare: 6 minute la viteză mică şi 8 minute la viteză mare (margarina se adaugă în treapta a doua de malaxare);
Odihna în cazan: 10 minute;
Divizare: la gramajul dorit;
Predospire: 15 minute;
Se amestecă mixul Umplutură naturală cu 25% nucă cu apa până se obține o cremă omogenă.
Bucățile de aluat se întind în foi de ~ 1cm grosime și se acoperă cu un strat uniform de umplutură.
Dospire: 60 min (temperatura de 35°C, umiditate relativă: 75 – 80%).
Coacere: 180°C; timp de 50-60 minute, fără abur.
Următoarea rețetă
>