Gogoși umplute cu cremă de caise

691 VIZUALIZARI | 10 luni în urmă | Categorie: Desert
Gogoși umplute cu cremă de caise
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

10 Kg făină albă de grâu 550/480
800 g ulei de floarea soarelui
5 - 5.2 l apă

MOD DE PREPARARE

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și alte 4 minute la viteza mare, până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se lasă la odihnă timp de 10 minute, după care se divizează la 60-65g și se modelează.
Dospirea gogoșilor se realizează la o temperatură de 35°C si 75-80% umiditate relativă a aerului, timp de 50-60 minute.
Gogoșile dospite se lasă 10-20 min la temperatura mediului ambiant până când aluatul prinde o crustă subțire.
Se prăjesc gogoșile în baia de ulei încins la 180°C, timp de 4 minute (2 min + 2 min).
Umplerea gogosilor se poate realiza manual, prin adăugarea cremei într-un pos cu dui metalic îngust și injectarea acestora pe partea laterală sau automat cu ajutorul mașinii de injectat.
Următoarea rețetă
>