Mini pavlova cu cremă și fructe

416 VIZUALIZARI | 7 luni în urmă | Categorie: Desert
Mini pavlova cu cremă și fructe
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru blat:

300 g zahăr
300 ml apă

Pentru umplutură:

400 g smântână pentru frișcă
150 g mascarpone

Pentru decor:

300 g fructe proaspete: zmeură, căpșune, afine, vișine
100 g frunze de mentă

MOD DE PREPARARE

În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix pentru bezele, zahărul și apa aferente rețetei.
Se mixează cu telul 12-15 minute și se poșează cercuri cu diametrul de circa 7 cm, în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi se trece cu compoziția doar pe lateralele cercului, obținând astfel coșulețele de bezea.
Mini pavlovele se coc la o temperatură de 100°C, timp de 90 minute. Bezeaua trebuie să fie tare și crocantă, ușor sfărâmicioasă la atingere.
Umplutura: smântâna pentru frișcă se mixează până începe să capete consistență. Se adaugă zahărul pudră cu aromă de vanilie și mascarpone și se mixează până crema devine fermă și pufoasă.
Crema se pune într-un pos și se șprițează peste mini pavlove.
Mini pavlova se asamblează cu puțin timp înainte de servire, altfel bezeaua se va înmuia din cauza cremei.
Se decorează cu fructe proaspete (zmeură, căpșune, afine, vișine) sau chiar și cu fructe din dulceață și frunzulițe de mentă.
Următoarea rețetă
>