Negresă

209 VIZUALIZARI | 2019-07-15 11:53:10 | Categorie: Desert
Negresă
10 PERSOANE
TIMP DE PREGĂTIRE: 45 MINUTE
TIMP DE COACERE: 25 MINUTE
DISTRIBUIE
Difficulty
Ușor

INGREDIENTE

250 g ciocolată amăruie
250 ml apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
150 ml ulei
2 buc ouă
100 g nuci
150 g ciocolată menaj amăruie topită

Pentru sirop:

250 g smântână lichidă neîndulcită

MOD DE PREPARARE

Amestecă mixul de negresă cu apă, ulei și ou timp de 4 minute.
Adaugă nucile și ciocolata topită și amestecă din nou.
Pune compoziția obtinută la cuptor la 170 grade timp de 20 – 25 minute.
Pentru sirop, încălzește smântână lichidă neîndulcită, adăugă ciocolata și amestecă.
Următoarea rețetă
>