PÂINE CU FĂINĂ GRAHAM DE GRÂU

57 VIZUALIZARI | 8 luni în urmă | Categorie: Pâine Rețete Post
PÂINE CU FĂINĂ GRAHAM DE GRÂU
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

6999 g făină albă de grâu 650
6200 ml apă*
*cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

MOD DE PREPARARE

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului.
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistentă optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bilă: 15 minute.
Modelare finală: franzelă.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.
Următoarea rețetă
>