PÂINE CU PORUMB, SEMINȚE ȘI DECOR PORUMB EXPANDAT 500G

187 VIZUALIZARI | 2021-12-22 5:20:38 | Categorie: Pâine Rețete Post
PÂINE CU PORUMB, SEMINȚE ȘI DECOR PORUMB EXPANDAT 500G
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

7 Kg făină albă de grâu 650
5500 ml apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

MOD DE PREPARARE

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.
Mixul de semințe Supreme Seeds se va hidrata 30 minute cu apă 1:1 și se adaugă în a doua etapă a malaxarii la viteza mare , cu 1-2 minute înainte de final.
La finalul malaxarii aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10-15 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bila : 15 minute.
Modelare finala: franzelă, pâine rotundă, pâine la tavă.
Suprafața pâinii se spoiește cu apă și se acoperă cu porumb expandat Crispy Korn.
Dospire finală: 60 minute la o temperatură de 32-35°C și 75% umiditate.
Coacere la o temperatură de 230-240°C, timp de 25-30 minute.
Următoarea rețetă
>