Pâine cu semințe 500 g

13 VIZUALIZARI | 8 luni în urmă | Categorie: Pâine
Pâine cu semințe 500 g
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

7 Kg făină albă de grâu 650
5.5 l apă
*cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

MOD DE PREPARARE

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4-6 minute la viteză mare a malaxorului
La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 5-10 minute.
Divizare: 570 g aluat pentru o pâine de 500 g.
Predospire în bilă :15 minute.
Modelare finală: franzelă.
Dospire finală: 50-60 minute la 32-35°C, 75% umiditate relativa a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 20-25 minute.
Următoarea rețetă
>