PÂINE LA TAVĂ, CU FĂINĂ INTEGRALĂ ȘI ADAOS DE VITAMINE ȘI MINERALE

135 VIZUALIZARI | 2021-11-29 3:39:38 | Categorie: Pâine Rețete Post
PÂINE LA TAVĂ, CU FĂINĂ INTEGRALĂ ȘI ADAOS DE VITAMINE ȘI MINERALE
TIMP DE PREGĂTIRE: 100 MINUTE
TIMP DE COACERE: 25 MINUTE
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

70 Kg făină albă de grâu 650
4 Kg ulei de floarea soarelui
52 l apă

MOD DE PREPARARE

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteză mare a malaxorului.
Lasă aluatul la odihnă în malaxor timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit (ex: 470g aluat pentru o pâine de 400g), apoi lasă-l la predospit timp de 15 minute.
După predospire realizează modelarea finală.
Dospește aluatul 60 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului, cu abur (ex: 230-240ºC timp de 22-25 minute pentru o pâine de 400g).
Următoarea rețetă
>