Pâine la tavă cu tărâțe de grâu

38 VIZUALIZARI | 10 luni în urmă | Categorie: Pâine
Pâine la tavă cu tărâțe de grâu
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

10 Kg făină albă de grâu 650
170 g sare
400 g margarină 67% grăsime
6.5 l apă
*cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

MOD DE PREPARARE

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.
Odihnă în cazan: 10 minute.
Divizare: 780 g aluat pentru o pâine de 700g.
Predospire: 15 minute.
Modelare finală.
Dospire finală: 60 minute la o temperatură de 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.
Coacere: la o temperatură de 230°C, timp de 40 minute.
Următoarea rețetă
>