PANINI CU FĂINĂ DE PORUMB ȘI PORUMB EXPANDAT

120 VIZUALIZARI | 9 luni în urmă | Categorie: Alte Aluaturi Pâine Rețete Post
PANINI CU FĂINĂ DE PORUMB ȘI PORUMB EXPANDAT
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

7 Kg făină albă de grâu
3 Kg Premix Korn Bread
5 l apă
500 ml ulei
500 g zahăr

MOD DE PREPARARE

Mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteza mică a malaxorului și timp de 6 minute la viteza mare.
Lasă aluatul la dospit timp de 15 minute.
Modelează și divizează aluatul la gramajul dorit.
Umezește suprafața bucăților de aluat cu apă și presară Crispy Korn.
Lasă la dospit 25 minute.
Coace la 220°C timp de 15 minute (timpul și durata de coacere diferă în funcție de tipul de cuptor, gradul său de încărcare, gramajul produselor, etc).
Următoarea rețetă
>