PATISERIE CU SUSAN ȘI BRÂNZĂ CHEDDAR

21 VIZUALIZARI | o lună în urmă | Categorie: Alte Aluaturi
PATISERIE CU SUSAN ȘI BRÂNZĂ CHEDDAR
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

10 Kg făină
5,5 Kg margarină
30 buc ouă
200 g sare
500 g zahăr
3 l apă
2 Kg brânză rasă Cheddar
1 Kg semințe de susan

MOD DE PREPARARE

Mixează toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute. Lasă aluatul la dospit timp de 10 minute.
Divizează aluatul în bucăți de 70-80 g și lasă-le la odihnă pe blatul de lucru timp de 10 minute.
Brânza Cheddar se așază în mijlocul fiecărei bucăți de aluat și se acoperă.
Modelează fiecare bucată de aluat și presară susanul.
Așază bucățile de aluat în tava de copt și lasă la dospit timp de 30-40 de minute.
Coace aluatul la temperatura de 180°C pentru 14 - 16 minute.
Următoarea rețetă
>