PRĂJITURĂ ÎN TREI CULORI

501 VIZUALIZARI | 2019-07-15 12:11:56 | Categorie: Desert
PRĂJITURĂ ÎN TREI CULORI
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

125 ml smântână lichidă neîndulcită
250 g zahăr tos
200 g ciocolată menaj albă
200 g ciocolată menaj amăruie
200 g ciocolată menaj cu lapte
200 g gălbenuș de ou
250 ml lapte

MOD DE PREPARARE

Încălziti pana aproape la fierbere 250 ml lapte și 250 g zahăr tos într-o oal, iar apoi goliti compoziția într-un vas.
Încălziti 125 ml smântână lichidă într-un vas și adaugati treptat 200 g gălbenuș de ou, amestecand incontinuu.
Amestecati cele doua compozitii obtinute într-un vas.
In trei vase diferite, puneti cele trei tipuri de cicolata si topiti-le.
Adaugati in vasul cu ciocolata amaruie, 1/3 din compozitia formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și gălbenuș de ou și pune la frigider pentru 30 minute.
Adaugati in vasul cu ciocolata de lapte 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, puneti-l peste stratul amarui care a stat la frigider și lasati-l din nou la frigider 30 minute.
Adaugati in vasul cu ciocolata alba 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, adaugati-l peste celelalte doua straturi, amar si lapte, și puneti-l iarasi in frigider pentru alte 30 minute.
Presară cacao pe deasupra și ornează prăjitura așa cum dorești.
Următoarea rețetă
>