TARTĂ CU CAISE

152 VIZUALIZARI | 2 luni în urmă | Categorie: Desert
TARTĂ CU CAISE
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru coaja de tartă:

300 g margarină
100 g untură
300 g zahăr
75 ml apă

Pentru umplutură:

MOD DE PREPARARE

Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se întinde aluatul sub forma unei foi, cu grosime cuprinsă între 3-4 mm. Se decupează aluatul (se păstrează excesul de aluat) și se înțeapă pe alocuri.
Se coace parțial, timp de 15 minute, la o temperatură de 180°C.
Se întinde un strat uniform de Delicii Caise Fill.
Excesul de aluat păstrat se frământă din nou, se întinde sub forma unei foi și se taie în fășii. Se aranjează fâșiile pe toată suprafața tartei.
Tarta se coace la o temperatură de 180°C, timp de 10-15 minute, în cuptor ventilat.