TARTE CU CREMĂ DE VANILIE ȘI ZMEURĂ

178 VIZUALIZARI | 2022-06-27 7:04:05 | Categorie: Desert
TARTE CU CREMĂ DE VANILIE ȘI ZMEURĂ
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

Pentru coaja de tartă:

300 g margarină
100 g untură
300 g zahăr
75 ml apă

Pentru umplutură:

400 g mascarpone
500 g zmeură proaspătă

MOD DE PREPARARE

Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se întinde aluatul sub forma unei foi, cu grosime cuprinsă între 3-4 mm. Se decupează aluatul și se înțeapă pe alocuri.
Se coace parțial, timp de 12-15 min, la 180°C.
Pregătirea cremei pentru umplutură: în bolul unui mixer se adaugă Delicii Vanilla Fill și crema mascarpone și se mixează până la omogenizare.
Peste cojile de tarte coapte și răcite, se întinde uniform un strat de cremă și se decorează cu zmeură proaspătă.
Următoarea rețetă
>