TORT PRISMA

219 VIZUALIZARI | 8 luni în urmă | Categorie: Desert Rețete video
TORT PRISMA
DISTRIBUIE

INGREDIENTE

4 buc ouă
125 g albuș de ou
500 ml frișcă vegetală
60 g zahăr granulat
150 g pudră de migdale
60 g făină albă de grâu
500 g ciocolată amăruie

MOD DE PREPARARE

Amestecă albușul de ou cu zahărul granulat și bate timp de 7-8 minute.
În alt vas, adaugă ouăle, făina albă, zahărul pudră și pudra de migdale și amestecă.
Adaugă compoziția peste cea anterioară și amestecă.
Întinde amestecul final pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace timp de 12 minute la 200°C.
Între timp, pune pe foc frișca vegetală până începe să fiarbă. Adaugă apoi ciocolata amară și amestecă. Păstrează crema la frigider 3-4 ore, înainte de consum.
Alternează blatul cu un strat de cremă, iar la final presară cacao.
Următoarea rețetă
>